pondelok 7. júla 2014

Červený pondelok! (Farebná book challenge #1)


Ahojte, po necelom týždni som tu opäť s nejakým príspevkom!! :D Ako ste sa mohli presvedčiť ako som sa presvedčila, nech si myslím že som na tom kreatívne akokoľvek dobre, vždy to stroskotá! :D Letné bláboly aka "nekonečná" studnička zážitkov sklamali ešte v ten deň a čo sa čítania týka, nepáli mi to tak. :/
A tak som tu s jednou farebnou čelendž! Ide o to, že počas nasledujúcich siedmich dní sa budem snažiť sem vždy postnem fotky kníh podľa farby obálky/chrbátu a napíšem, aký k tej dotyčnej knihe mám vzťah a podobne.. :) Myslím, že môžme ísť na to!

Farba dnešného dňa je ČERVENÁ


Štatistická pravdepodobnosť lásky na prvý pohľad: prvýkrát som ju čítala požičanú od kamarátky a veľmi sa mi páčila. Keď som si ju kúpila, dala som si re-reading, ale išliel hrozne ťažko. Zistila som, že sa v knihe dokopy nič nedeje a všetko som si pamätala. *nepríjemné zistenie*

Zber kostí: Táto kniha má červený síce iba chrbát, obálka je takmer iba modrá, ale chcela som tu mať viacej kníh *pokus o vtip*, tak prečo nie? :D Inak príbeh je celkom zaujímavý, no asi až od polovičky..

(zoblečené) Mesto stratených duší: Úprimne? - z TMI som nečítala ani jednu knihu, videla som iba film, ale veľmi rada by som si ich prečítala! (Tak určiťéé :D)

Half bad - Polozlý: Ohromná reklama - pekné pozlátko - no to, čo je vo vnútri zas až také pekné nebolo..

Môj tajný anjel: Obľúbená trilógia, celkom dobrá kniha. Obálku má tiež celkom peknú..

Dokonalý svět: Moja najobľúbenejšia kniha/trilógia spomenutá v tomto článku! Ani neviem ako, no príbeh Cassie, Kya a Xandra mi učaril a zaobstarala som si aj druhý a tretí diel v češtine napriek tomu, že s prvým neladia. No nie je to vysoká cena za prečítanie tak dobrého príbehu. :)

Ohnivá: Síce nie je na obrázku a síce ju ani doma nemám, no uvažujem nad jej kúpou (stojí 6€.. :D). Sériu Sedem kráľovstiev som čítala pred rokom z knižnice a páčila sa mi, no nemám ani jeden diel doma.. fakt som nerozhodná.. Poraďte mi! :D :)


Zajtra sa môžete dúfam tešiť na MODRÉ knihy, ktorých mám podstatne viacej! :)

6 komentárov:

  1. Rozhodne si prečítaj The Mortal Instruments! :) Je to naozaj skvelá séria ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čítala som TDI, len mi prišlo, že sa to pomalšie "rozhýba" a prvý diel bol nebol taký akčný. Trochu som sa bála, či to tak nebude aj pri TMI, ale tie knihy sú nádherné, takže by mi nevadilo mať ich v poličke.. :)

      Odstrániť
  2. Zber kostí som práve dočítala a až na ten začiatok to bolo vážne super :D
    Chystám sa teraz akurát na Mesto stratených duší :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, aj podľa mňa bola celkom dobrá! :D A snáď sa ti bude piate Mesto páčiť. :)

      Odstrániť