piatok 28. februára 2014

Mesačná chvastačka za FEBRUÁR


Autorkou je Judit.

To je neuveriteľné, ako tento mesiac strašne rýchlo ubehol. Určitý podiel na tom isto majú aj týždňové prázdniny, no sám osebe je dosť krátky. Ako iste viete, boli tu aj Zimné olympijské hry a moja aktivita na blogu, a vlastne všeobecne, čo sa kníh týka bola minimálna. Nielen kvôli môjmu fandeniu hokeju, ale aj kvôli iným činnostiam, ktoré som uprednostňovala. Vlastne som prečítala asi len dve knižky, teda ak nerátam Sprevádzačku, čo som začala čítať včera.
Prečítala a zrecenzovala som Mechanickú princeznú (recenzia TU), ktorá sa mi veľmi páčila a Dokonalý svět, ktorá sa mi tiež veľmi páčil (recenzia TU), hoci boli obe dosť odlišné. :)
No na nakupovanie bol tento mesiac ako stvorený. :D Celkovo mi pribudlo šesť kníh a absolútne netuším, kedy ich prečítam.. :D Momentálne mám neprečítaných kníh 8, čo je u mňa neobvyklé a pomaly z toho začínam mať depku. :D
Prakticky všetky knižky som si kúpila v nejakom výpredaji, alebo minimálne v zľave. Výnimkou je len Moje sladké šestnáste storočie, čo bola výhra od  CooBoo, ešte z decembra, no prišla mi až nejako začiatkom februára. :)


Veľmi sa teším z Na vine sú hviezdy, pretože na ňu čítam len samé chváli a nemôžem sa dočkať aké pocity zanechá vo mne.

Taktiež sa teším na re-reading Risknem to s punkerom, čo bola vlastne moja prvá kniha vôbec. Teda nie že by som predtým nemala žiadnu knihu v ruke, no nečítala som aktívne a práve s touto som začínala, tak dúfam, že ma po re-readingu ma neomrzí. :D


A radosť zdieľam aj s Divergenciou, o ktorej viem veeeľmi dlho, no rozhodla som sa zaobstarať si ju až po dlhých vychvaľovaniach môjho spolužiaka, ale dosť tomu pomohla aj 50% zľava. :D


Ktorou knižkou ste odštartovali svoje knihomoľstvo vy? Alebo ste čítali odjakživa? :) A aké kúsky pribudli tento mesiac Vám? :)

3 komentáre:

  1. Divergencia je super, moja 1. dystópia a straaašne sa mi páčila 8)
    Punkera som čítala a celkom sa mi to páčilo, rada by som si od autorky prečítala aj iné knihy.
    16. storočie mi moc nesadlo, myslím, že je to skôr pre mladším.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Divergencia sa mi celkom pozdáva, hoci som len niekde na 20-tej strane :D
      Od autorky Punkera sa mi najviac páčili Láska na dvoch kolesách a potom Most kolibríkov. Ževraj aj Čo koho do toho je dobrá, no ja som s ňou zatiaľ tú česť nemala :)
      O 16. storočí som počula, že je to taký sladučký románik, tak uvidíme.. :D

      Odstrániť