nedeľa 16. februára 2014

Fandí sa!

V posledných dňoch uprednostňujem hokej a osobný rozvoj nielen pred čítaním a blogovaním, ale aj pred všetkým ostatným. Dneska som konečne dočítala Mechanickú princeznú, na ktorú som napísala aj recenziu (TU) a potom hŕŕŕŕ, pozerať hokej SVK:RUS.
Ako každý normálny tínejdžer (:D) aj ja mám facebook a tam sa to hejtami len tak hemží a navyše kamoši nemajú tiež hokej veľmi v láske.. :'( Ale to nevadí. :)
Dneska som našim verila a pozitívne je to, že aj keby nám Rusi dali debakel, nič to neznamená, a ak by sme v utorok vyhrali, išli by sme ďalej. Chvalabohu, Rusi nám debakel nedali, krásne sme to zahrali a rozhodli až penalty, inak bolo skóre celý čas 0:0. Radulov a Kovalchuk strelili dva góly, kdežto náš Tatar a Handzuš nie, a tým aj zvíťazili, získali dva body, ale aj tak musia ešte hrať o postup - s Nórmi myslím, takže idú ďalej na 105%. My sme získali jeden bod a hráme v utorok s Čechmi, ktorých určite dááme!

A hoci teda naši prehrali 0:1 v penaltách, pre mňa vyhrali, pretože z debaklov od USA 7:1 a od Slovinska 3:1, dať Rusov (RUSOV!!!) 1:0, tomu hovorím zázrak! <3

Tu je gif krásneho Lacovho faulu, za ktorý išiel potom sedieť Tomáš Tatar, čo už také pekné nebolo.


Takže čítajte, fandite našim (Česi svojim) a osobne sa rozvíjajte. :D
Vaša Maca

2 komentáre:

  1. Hokej milujeem <3 taká moja športová závislosť. Dneska krásne a dobre hrali a nemáme sa začo hanbiť :)
    A tten gif :D :D Jedným slovom zabil to :DX

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja :) hokej a hádzaná, to je moje. :)
      Presne! Pre mňa vyhrali. :) No a Laco? Čo k nemu dodať? :D Je to pán proste! :3

      Odstrániť