pondelok 30. júna 2014

Mesačná chvastačka za JÚN



Meme je od Judit :)

Oproti máju, bol jún omnoho lepším mesiacom. :) Jednak je na blogu o 10 príspevkov viac, ja som prečítala viacej knižiek a mám aj dosť bohatú chvastačku. :) Ale čo je najpodstatnejšie, konečne sú prázdniny! :3

Začiatkom mesiaca mi prišla kniha Konec prokrastinace z Čiech, z vydavateľstva Jan Melvil Publishing. Hneď na to  som dostala od nášho Tatranu 3 recenzné výtlačky a to: Piatu vlnu od Rick Yanceyho (recenzia TU), Vodu pre slony od Sary Gruenovej (recenzia TU) a Buď silná od Demi Lovato (recenzia čoskoro).
Takto pred týždňom mi prišiel súťažný a zároveň recenzný výtlačok knižky Half bad - Polozlý od Sally Greenovej (recenzia TU) z e-shopu iPark. Deň na to mi prišlo nádherné Mesto stratených duší zo Slovartu - ďakujem veľmi pekne! :) Naň recenziu písať nebudem, keďže som nečítala predošlé štyri knihy. :)
Dneska som bola v Nitričke (:3) a kúpila som si (vlastne to bol darček od mamči k vysvedčeniu :)) slovenskú verziu legendárnej Wreck this journal. Tešila som sa na ňu 5 dní popredu, keď sme sa dnes prvýkrát stretli, mala som trochu zmiešané pocity a pravdepodobne to aj ovplyvnilo moju "kreativitu", čiže podpisovacia strana vyzerá.. otrasne. :D Nevadí, už viem ako na to, a moje Odviaž sa! bude najkrajším Odviaž sa! ever! :3 A ako som tak už bola v Martinuse, poprosila som ich o nejaké darčekové predmety a dali mi 12 záložiek (takých istých.. :D) a 3 magnetické! :3 Veľmi pekne ďakujem tej červenovlasej paní z Nitrianskej pobočky! :3
No a potom som bola ešte na pošte (Tam som si toho tiež užila.. -.-" keby som dnes neprišla neskoro domov a mala by som čas, boli by ďalšie Letné bláboly. :D) A bola som zobrať - opäť knižku pre Vás - Piatu vlnúúúú, ktorá prišla tiež z Tatranu. :3 :)


Jún hodnotím za veľmi vydarený mesiac, navyše Vás, followerov, sem pribudlo vyše 15násť. :)

Aké boli Vaše prírastky? Budete sa aj vy odviazávať s Odviaž sa? A už ste sa zapojili do narodeninovej giveaway, kde môžete získať tri krásky z tej chvastačky? :)

8 komentárov:

  1. Už sa teším, pretože asi tak za týždeň mi príde Mesto stratených duší... nejdem to tajiť, som brutálne zvedavá :D. Vodu pre slony by som vééééľmi chcela :) Z filmu som bola nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ho plánujem asi o mesiac pozrieť, tak snáď sa mi bude páčiť aj ten. :)

      Odstrániť
  2. Samé skvelé knižky, dosť sa mi páči Voda pre slony a film je tiež krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa knižka tiež páčila, uvidím, čo film :)

      Odstrániť
  3. Tá Voda pre slony musí byť skvelá, film ma síce nezaujal, ale ja filmové knižky vždy rada čítam :). Krásne kúsky :3
    /Emizzie/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :3 aj ja som im rada :)
      Uvidím, čo bude ten film zač, no teším sa naň.. :)

      Odstrániť