pondelok 28. apríla 2014

Vyhlásenie VEĽKONOČNÉHO HOPU! :)

Viem, že som v poslednej dobe úplne zlá bloggerka, lebo sa Vám vôbec nevenujem. Pravda je, že toho máme dosť v škole a s pekným počasím sa aj zvyšuje intenzita chodenia von s partiou a na blog a čítanie mi moc času nezostáva (a úprimne, nemám na to ani náladu :/). No ale to je všetko nepodstatné. :D


Výhercu som vyberala podľa svojho úsudku s menšou pomocou appky random.org. Nakoniec sme sa spoločne zhodli na 11-tej prihlásenej osobe, ktorou je:

*chvíľka napätia*

Mária Marry

Výherkyni gratulujem! Poslala som Ti mail na adresu, ktorú si uviedla v dotazníku, máš 48 hodín na odpoveď, inak vyberiem niekoho iného. :)


Okrem iného, zapojilo sa Vás 22, čo fakt veľmi poteší. :) Tiež ma potešili Vaše odpovede a rada som si prečítala aj nejaký kritizujúci názor na blog (aj keď tie pochvalné sa čítali lepšie :D). Počas súťaže mi pribudlo asi 17 až 19 nových followerov a dnes nás tu je 48, čo tiež neuveriteľne teší. :)


Pár tých najj odpovedí:


Odporuč mi nejakú knihu..
  1. Hm...séria Pekelné stroje od Cassandry Clare Pretože...proste, to si musíš prečítať (ak si to ešte nečítala) A prečo? No, Will Herondale! :D rozhodne, už len kvôli nemu, jeho hláškam, nemu, nemu...a nemu! :D Samozrejme, Cassandra neskalamala, a príbeh je fakt pútavý a zaujímavý, a zaujme hneď od začiatku! :) Fakt tej knihe nemám čo vytknúť! (+ to len taký bonus sa naučíš možno niečo aj tým nárečím vo Wallese -hlavne tretia časť- a takisto niečo aj z Čínštiny (alebo Japončiny, pre mňa je to vždy to isté :D) Snáď som ťa zaujala :D
  2. Akurát čítam Etiketu & Špionáž a tá je skvelá. Neskutočne som si zamilovala tú školu, chcela by som tam chodiť. Oveľa zaujímavejšie predmety, než sa vyučujú u nás :D Princípy klamania, moderné zbrane, otravy pre každú príležitosť... :D Proste moja druhá najobľúbenejšia škola po Rokforte :D Kam sa hrabe škola sv. Vladimíra alebo Hex hall :D
  3. Zatiaľ som od Cassandry Clare čítali iba Nástroje smrteľníkov (páči sa mi jej humor), ale z tvojich recenzii som celkom zvedavá na Pekelné stroje. Vo všeobecnosti milujem série kníh, postavy majú dosť času na rozvinutie, a prirastú mi k srdcu. V tomto bol dobrý Eragon (hrozné filmové spracovanie), Christopher Paolini super vykreslil svet s ľudmi, dračími jazdcami, elfami ... A ešte sa mi páčil Hostiteľ od Stephenie Meyer, je to niečo úplne iné ako Twilight, a dosť zaujímavo napísané (ale až po nejakých prvých 70 stranách).
  4. Bezpodmienečne odporúčam Scarlet čo je druhá časť Cinder. Kate Daniels a Mercedes Thompson takisto. Taktiež Radšej nikdy, ktorú práve čítam tiež stojí za prečítanie.

Čo sa ti na blogu My Mad World of Books páči/nepáči? Čo by si zmenil/a? Čoho viac, čoho menej?
  1. Ach, tieto otázky neznášam. Neviem, čo sa mi na tvojom blogu nepáči (také veci nehľadám). Tvoj blog prezerám s ružovými okuliarmi a páči sa mi absolútne všetko. Nerada hľadám na blogoch chyby, pokiaľ doslova nebijú do očí, pretože asi každý blog dá veľa práce. Páčia sa mi najmä obsiahle recenzie (aj keď sú možno až príliš dlhé), asi najdlhšie a najobsiahlejšie aké som videla, ale ja to považujem za plus :)
  2. Nezmenila by som nič, pretože každý blog má svoje čaro a to čaro netreba NIKDE upravovať. Všetko mi dokonale vyhovuje... Štýl recenzií, úpravy, či grafiky sú kvalitné. Pre mňa neoceniteľné je to, že na každej recenzii si dá admin veeľmi záležať, urobí kvalitnú analýzu, venuje tomu čas a dá svoj hlavný postoj ku knižke. Z toho viem vycitíť, že admin naozaj miluje knihy, robí to pre radosť a o svoje postoje a názory je deliť sa veľkou radosťou :)
  3. Frekvencia pridávania je podľa mňa taká akurát. Sama viem, že človek občas nemá čas a pre mňa je to dosť príznačné. Páčia sa mi hlavne recenzie a vždy sa rada zabávam na rôznych meme alebo pri hodnotení obálok. Rada porovnávam podľa obálok, pretože je to prvá vec, ktorá upúta čitateľa, teda aspoň mňa. Tvoj blog nepoznám dlho, ale zrejme by som nič nemenila. Je super taký ako je a radím ho medzi moje obľúbené, ktoré budem pravidelne navštevovať :).
  4. mne sa tvoj blog páči možno by som trošku zmenila dizajn stránky ale inak je fajn nie som príliš kritická ani náročná aj keď peňaženka mojho otca tvrdí niečo iné ale dobre mne sa tvoja stranka páči :D
  5. Takže v prvom rade chcem poďakovať za super súťaž. Túto knihu som si vždycky chcela prečítať, takže sa začínam modliť aby som bola vyvolená a vyhrala :D :D :D . Po druhé :D ... chcem pochváliť aj vzhľad blogu. Vyzerá fakt super a musím priznať, že nejak takto podobne si už istý čas predstavujem ten svoj. :D :D (neboj nebudem kopírovať to by som si nedovolila). Ale vážne je pekný. Potom musím pochváliť dobrý vkus na knihy a samozrejme recenzie. Vždy keď píšeš recenziu na nejakú novinku bojím sa ju začať čítať pretože na 90% je isté, že tu knihu potom budem chcieť aj ja. :D (Viď recenzia na Paniku :D ) A tiež obdivujem koľko dokážeš za mesiac prečítať kníh. Mne sa to tiež niekedy podarí, ale často sa to nestáva. :D A čo by som ešte tak mohla pochváliť? Proste robíš skvelú prácu a klobúk dole. :) Len tak ďalej. (Zhodou úplne náhodných okolností táto baba aj vyhrala:))
  6. Čo sa mi páči: recenzie - sú na veľmi dobré knihy a veľmi dopodrobna. Čo sa mi nepáči: no prispievanie je fajn, takže desing... na pozadie by to možno chcelo trošku inú farbu, trhá to oči :)
  7. Tvoje recenzie :) strašne sa mi páčia :)
  8. Mne sa tam jedine nepáči to logo hore. Ale to je fakt taká blbosť :D :D však každému sa páči iný dizajn. Inak pozadie máš pekné. Neviem, čo mám ďalej rozvíjať zvyšok je v pohode.


Tákže, páčili sa Vám rozsiahle recenzie, ktoré Vám ale aj liezli na nervy. Ja viem.. :D sama by som sa za ne niekedy najradšej uškrtila a pri niektorých mi je už dopredu jasné, že väčšina ľudí si ich ani neprečíta, ale mne to proste nedá a musím (proste musím) tam spomenúť všetko. Ak to s tou knihou nejako súvisí, tak aj to, čo som raňajkovala. :D Ale určite sa s tým pokúsim niečo urobiť. :)
Ďalej sa Vám páčil aj nepáčil dizajn, takže z toho som si vydedukovala, že vždy ho budem robiť podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia, pretože (ako niekto v dotazníku spomenul): "Sto ľudí, sto chutí."

Veľmi pekne Vám ďakujem, že ste sa zapojili! Toto je moja prvá skúsenosť s organizovaním súťaže a je pozitívna! :) Dosť ma to baví, takže môžete (aspoň dúfam) očakávať ešte nejakú.. najneskôr na blogové narodeniny. :)

Vaša fakt veľmi vytešená Maci

4 komentáre:

  1. Ježiši :D hneď prvá odpoveď na Odporuč mi nejakú knihu je moja :DD milé :D
    Ale tak, som rada, že sa ti aspoň tá odpoveď páčila :)
    A snáď sa mi podarí vyhrať nabudúce! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No však Will :D to proste muselo byť prvé ani keby čo bolo! :)
      A určite ti držím palce pri budúcej súťaži! :) :D

      Odstrániť
  2. Jéé :) Veľmi pekne ďakujem. Už som aj odpísala na e-mail. :)

    OdpovedaťOdstrániť