štvrtok 31. júla 2014

Mesačná chvastačka za JÚL



Meme je od Judit :)

Júl prešiel závratnou rýchlosťou a s ním nám ubehla aj polovica prázdnin. Ja tomu nemôžem uveriť! :D Však len včera sme sa snažili ostošesť zachrániť vysvedčenia, pred 12 hodinami nám ich dávali s prianím krásnych prázdnin a zrazu je už polovica leta fuč.. :O


Spodné tri som prečítala,
ostatné horné ma čakajú neskôr.
Okrem Krutého leta. :)
V júli som prečítala (až) štyri knihy: Prvých 100, ktorí celkom ušli. Moju recenziu nájdete TU.
Potom som čítala knihu Chlapec nikto a tá bola oproti Prvej stovke o dosť lepšia. Recenziu si môžete prečítať po kliknutí SEM.
Neskôr som sa vrhla na Hostiteľa, pri ktorom som strávila času viac ako dosť. Niečo okolo dvoch týždňov >.< Recenzia TU.
Včera večer som dočítala Anjelskú lásku, s ktorou som si užívala len krátučké štyri dni. :'( Ak by som mohla, nechala by som si vymazať pamäť z tých štyroch dní a prečítala by som si ju nanovo. :D Bola to neuveriteľná kniha, neuveriteľný príbeh a ak sa vám zdá, že priveľmi používam slovo "neuveriteľný", počkajte si na recenziu! :D (Bude už zajtra :)).


Okrem iného som zas nestihla prečítať niekoľko ďalších kníh z tohto mesiaca a dve som prihodila na poličku "keď náhodou nebudeš mať, čo robiť, tieto knihy by sa veľmi potešili, ak by si sa do nich začítala" :D A potom je tu jeden recenzák, ktorý prišiel predvčerom. :)

Kruté leto som čítala niekedy minulý rok. Požičanú som ju mala z knižnice, a keď som ju uvidela v akcii za 3,18€, neodolala som. :D
Ďalšia akciovka boli aj Chlapec nikto a Banka tiel: Darcovia. Obe o polovicu lacnejšie. Chlapca už mám prečítaného, ako spomínam vyššie. Darcov si beriem na dovolenku, tak snáď ma nesklamú. :)
Slza je výhra zo súťaže Odviažsa.sk, prišla nedávno a asi ju tiež zoberiem na dovolenku. Ešte som zabudla - chýba mi tu Halfbad - Polo zlý, ktorý som tam tiež vyhrala. Teraz ich mám doma dvoch aj s minulomesačným, ktorý ale niekto z vás vyhrá. Keď sme pri tej súťaži - makám na tom jak fretka, snažím sa. :) Prvú výherkyňu už máme a prezradím, že si vybrala Piatu vlnu. Ostatní dvaja výherci budú mať na výber Mesto SD a Halfbad. ;)
Napokon tu ešte mám Hru o tróny. Keď som otvorila obálku na pošte (lebo som knižku od Tatranu absolútne nečakala), zamrelo mi srdce. Je dosť hrubočízna a ľudia tam vraj často umierajú, no snáď sa mi bude páčiť. :) A nie, seriál nepozerávam. :D

Čo vy a vaše knihy z tohto mesiaca? Čítali ste aspoň jednu časť zo série Zamilovaná do anjela? Ak hej a nepokračovali ste, rozhodne si musíte prečítať Anjelskú lásku! :) A z mojich zvyšných kníh ste niečo čítali? :)

10 komentárov:

  1. Krásne knižky. :) A mne sa kniha Prvých 100 veľmi páčila, aj keď nebola taká akčná ako seriál. :)
    music-escapefromreality.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej no, jablká a hrušky.. každé niečo iné :D V recenzií to trochu spomínam a potom to riešime aj s Foxy v komentároch :)
      Tvoj blog idem čeknúť.. pozerám, že cestovanie.. :) Isto sa mi bude páčiť :) ^^

      Odstrániť
  2. Super knihy :) na Hry o Trony sa odhodlávam už veeľmi dlho takže snad to stihnem ešte pred 5.sériou..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani len netušila, že mi príde, tiež by som sa na ňu dlho odhodlávala.. :) Takto som do nej rovno vhupla a pomaličky sa s ňou "pasujem" :D :)
      No ak sa ti páči seriál, určite si ju prečítaj! :) Hoci ja ho nesledujem, vraj je dobrý.. :D

      Odstrániť
  3. Idem si prečítať recenziu na Anjelsku lásku teraz :D pekná taká domodra zbierka :D
    hmmmm kto si asi tú Piatu vlnu vybral... :DD a Slzu by som si chcela prečítať. joj škoda ze nejdem tento rok na dovolenku, tam som vždy kopu kníh prečítala :( teraz nejako nie je čas čítať a to sú prázdniny :d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo.. neviem ktože si vybral tú Piatu vlnu.. :D
      S tou Slzou som si neistá, lebo všade vidím negatívne recenzie a neviem, čo od nej čakať a zároveň preto sa na ňu aj teším :DD
      Aj ja čítam menej ako obvykle (alebo aspoň nie viac) a nechápem prečo :D

      Odstrániť